"Alle passie voor hockey op één website"

AB-Hockeytrainingen biedt ruim 7000 oefeningen aan in technieken, periodeplannen en wedstrijdsituaties voor veldhockey, zaalhockey of keeperstrainingen in de categorieën A t/m F en Senioren. Zo kunt u jaren vooruit!

 

PROBEER HET NU 1 MAAND VOOR €1

ENORME DATABASE

De database bevat meer dan 7000 hockey oefeningen en wordt constant uitgebreid. Als trainer kunt u jarenlang gebruik maken van de website zonder één keer dezelfde oefening te gebruiken.

LAGE KOSTEN

U bent voor een lage prijs het gehele seizoen voorzien van een enorme hoeveelheid oefeningen. Wilt u als club uw trainers van een account voorzien? Neem dan contact op om te mogelijkheden te bespreken.

GEMAKKELIJK DELEN

Alle oefeningen zijn gemakkelijk te delen tussen coördinatoren en trainers. Door middel van de geïntegreerde Whatsapp module kunt u oefeningen van PC naar mobiel sturen zodat u altijd alles bij de hand hebt.

RESPONSIVE WEBSITE EN APP

AB-Hockeytrainingen is een responsive website, zodat de pagina zich aanpast bij het gebruik op een laptop, tablet, of mobiel. Te allen tijde wordt alles duidelijk weergegeven, of u nu thuis zit of iets wilt bekijken op het veld.

PERIODEPLANNEN

AB-Hockeytrainingen bevat een periodeplan voor B- tot en met F-Jeugd. Zo bent u verzekerd dat uw trainers gedurende het seizoen de juiste stof behandelen met uw leden en dat iedereen de juiste basis leert.

GEBRUIKSVRIENDELIJK

De website is enorm gemakkelijk en overzichtelijk in gebruik. Door de overzichtelijke opzet zullen uw trainers en coördinatoren veel minder tijd kwijt zijn aan de voorbereidingen van hun trainingen.

Heeft u vragen? 
Stuur ons dan een bericht!

U ontvangt binnen 24 uur antwoord.

Beoordeling door klanten: 4.6 / 5 ­ 5 reviews

© 2019 A.B. Hockeytrainingen · Alle rechten voorbehouden